Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιέζει ο χρόνος, αυξάνονται οι ρυθμοί

Πιέζει ο χρόνος, αυξάνονται οι ρυθμοί


Το διαφαινόμενο ναυάγιο στη περίπτωση Μπρούνο Σοάρες, έχει φέρει πίσω τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν και οι διοικούντες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τόσο εύκολα το θέμα. Έχουν ήδη διαμηνύσει στον ατζέντη να πει στον ποδοσφαιριστή να τηρήσει τη συμφωνία του, αλλιώς θα κινηθούν νομικά. Παράλληλα όμως, εντατικοποιούν τις διεργασίες και για άλλες περιπτώσεις.

Για τον δεξιό μπακ έχουμε κάνει ήδη λόγο, ενώ και για το φορ τα δεδομένα είναι γνωστά: Κολαούτι και άλλος ένας. Εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ώρα είναι στο κέντρο της άμυνας, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει μόνο τον Λεβάν Κακουμπάβα. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του ψάχνουν για 2 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και τα βράδια στην Πολωνία περιλαμβάνουν προφανώς μπόλικο σκάουτιγκ παικτών.

Το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει 4 πρωτοκλασάτους παίκτες. Ο προγραμματισμός μέχρι εδώ κύλησε πολύ καλά και ελπίζουμε να ξεπεραστεί η δυστοκία, για να κλείνουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Καιρός για χάσιμο προφανώς δεν υπάρχει.