Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιέζουν για απαντήσεις

Πιέζουν για απαντήσεις


Με την κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, περνάμε στην τελική ευθεία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Απομένει λιγότερος από ένας μήνας, μιας και ο πρώτος αγώνας, είτε στο Μαυρουβόνιο είτε στο Σαν Μαρίνο, θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου. Ο Κώστας Καϊάφας θέλει μέχρι τότε να έχει ετοιμοπόλεμο όλο το ρόστερ και για να είναι αυτό ένα ρεαλιστικό σενάριο, πρέπει οι εκκρεμότητες να κλείσουν άμεσα.

Αυτές οι εκκρεμότητες είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες. Δύο κεντρικοί αμυντικοί και ένας επιθετικός. Προτεραιότητα φαίνεται να έχουν οι αμυντικοί, αν και οι διεργασίες είναι παράλληλες. Έχει κατατεθεί πρόταση στον Γκιγιέρμο Βαγιόρι, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μόναχο 1860. Δεν είναι όμως  μοναδικός που ενδιαφέρει αφού και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι κοντά σε συμφωνία.

Λόγος πανικού δεν υπάρχει, όμως είναι ξεκάθαρο πως όσο πιο γρήγορα τελειώσει ο προγραμματισμός τόσο το καλύτερο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα αυξάνεται και η πίεση από το κόσμο γιαυτό καλύτερα να μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία.