Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιέζουν για να τελειώνουν

Πιέζουν για να τελειώνουν

vik_4580


Δούλευαν μέχρι αργά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ μιας και θέλουν να τελειώνουν με τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατό. Είναι η πρώτη φορά που ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σχεδόν ολοκληρωμένος τόσο νωρίς και όσοι απαρτίζουν την ομάδα προγραμματισμού, δεν θα αφήσουν  τις τελευταίες μεταγραφές να “κολλήσουν”.

Ως γνωστόν ο Κώστας Καϊάφας έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού (πέραν του Σοάρες) και ενός δεξιού μπακ. Έχει υποδείξει συγκεκριμένους στόχους, αλλά μαζί με τον Άκη Ιωακείμ και το Ράινερ Ράουφμαν, έχουν φροντίσει να υποδείξουν και εναλλακτικές επιλογές, αφού δεν θέλουν να κωλυσιεργούν. Καλοί παίκτες έχουν προταθεί πολλοί και ο προγραμματισμός δεν πρόκειται να καθυστερήσει.

Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να μπει ακόμα περισσότερη πίεση στους εκλεκτούς του κόουτς, για να έρθουν απαντήσεις, θετικές ή αρνητικές. Αύριο είναι η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο κόσμος θα δει αρκετά νέα πρόσωπα. Ίσως αυτά αυξηθούν κατά τη διάρκεια της μέρας.