Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ


Πολλές απουσίες, πολλές αλλαγές, αρκετοί και οι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στο ρόστερ. Ο Καϊάφας πειραματίστηκε αρκετά στο σημερινό παιχνίδι, ξεκινώντας παίκτες σε θέσεις που δεν ήταν οι φυσικές τους, είτε λόγω ανάγκης, είτε για να δει τι μπορούν να του προσφέρουν. Το Omonoianews.com ήταν στο γήπεδο και πιο κάτω, αναλύει πως έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πώς ξεκίνησε

Με σχηματισμό 4-2-3-1 έπαιξε ο Κώστας Καϊάφας, κάτι που φαίνεται πως θα διατηρήσει στη χρονιά. Στον άσσο ήταν ο Παναγή και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σερτζίνιο και Σκάρα. Αριστερά ο Μαργκάσα και δεξιά ο Χάρης. Στα χαφ οι Οικονομίδης και Φυλακτού και πιο μπροστά τους ο Αλίπιο. Στα φτερά δεξιά ήταν ο Ρούμπιο, αριστερά  ο Μάριος Δημητρίου και κορυφή ο Ρουσιάς.

Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις

Πολλές οι αλλαγές, εσωτερικές και εξωτερικές. Στο 51′ ο Χριστόφορος Χαραλάμπους πέρασε στον αγώνα στη θέση του Οικονομίδη και έπαιξε σε ρόλο αριστερού μπακ, με τον Ρενάτο Μαργκάσα να μετακινείται στον άξονα μέχρι το 61′ οπότε και τον αντικατέστησε ο Τζακ Σαμμούτης. Στο 58′ ο Κακουμπάβα πήρε τη θέση του Φυλακτού στην εντεκάδα και έπαιξε στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ μετακινήθηκε ο Σερτζίνιο. Στο 65 είχαμε διπλή αλλαγή, με τους Φοφανά και Γκαρσία να αντικαθιστούν Ρουσιά και Μάριο Δημητρίου. Στο 70′ ο Λούβαρης μπήκε στον αγώνα αντί του Ρούμπιο και έπαιξε επιτελικός, με τον Αλίπιο να παίρνει θέση στο αριστερό φτερό. Τέλος στο 86′ Ιβανόφ και Κατελάρης πέρασαν στο γήπεδo, αντί των Αλίπιο και Σερτζίνιο. Ο Ιβάνοφ έπαιξε αριστερό χαφ και ο Κατελάρης στον άξονα.

 

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)