Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πουλάνε και οι…εργάτες!

Πουλάνε και οι…εργάτες!


Ξεκάθαρα πράγματα φέτος: ο προϋπολογισμός έπρεπε να πέσει και έπεσε! Τις μεταγραφές αεροδρομίου και τα μπαμ προηγούμενων χρόνων, αντικατέστησαν αθόρυβες κινήσεις παικτών με κίνητρα, στόχους και διάθεση. Φυσιολογικό είναι μερίδα του κόσμου να παρακολουθεί συγκρατημένα την εξέλιξη του προγραμματισμού. Η αλήθεια είναι όμως πως η πλειοψηφία, επικροτεί τις κινήσεις και στηρίζει την προσπάθεια.

Πουλάνε και οι παίκτες εργάτες, αυτό παρατηρούμε φέτος. Στον κόσμο αρέσει το γεγονός πως όσοι ήρθαν μέχρι τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήθελαν να έρθουν και το απέδειξαν. Ούτε παρακάλια, ούτε λίγο πάνω λίγο κάτω, βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν πρόκληση, σαν το επόμενο βήμα, σαν ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Στην περίοδο που περνάει η ομάδα μας, επιβαλλόταν η αλλαγή νοοτροπίας και το γεγονός δεν είναι άσχετο με τις σαρωτικές αλλαγές. Αστέρι είναι πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι συγκεκριμένοι παίκτες.

Το γεγονός πως δεν έρχονται αστέρια πάντως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και προσωπικότητα στο ρόστερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει παίκτες που μπορούν να ηγηθούν, με πρώτο και καλύτερο τον έμπειρο και με πλούσιο βιογραφικό Ζοσέ Μορέιρα. Με τη βοήθεια τους, η προσαρμογή θα γίνει πιο εύκολη, οι παίκτες εργάτες θα κάνουν καλό σύνολο και ο ρυθμός των διαρκείας θα ανέβει και πάλι.