Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρωινή και φιλικό

Πρωινή και φιλικό

Ο Κώστας Καϊάφας επιλέγει τα γκρουπ των παικτών για συγκεκριμένη άσκηση

Πιο χαλαρό ήταν το πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης αφού το απόγευμα έχει οριστεί το πρώτο φιλικό της ομάδας μας στο Γκρότζισκ. Οι πράσινοι στις 17:00 (ώρα Πολωνίας) θα αναμετρηθούν με την Πέλικαν στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται το τριφύλλι.


Χθες σε μία σύγκρουση του Σότα Γκρικαλασβίλι με τον Άνθονυ Σκαραμοτσίνο, ο πρώτος χτύπησε στο πόδι και σήμερα προληπτικά απέφυγε μερικές δυνατές ασκήσεις. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούσε σήμερα να υπολογίζει για το πρόγραμμα του τον Ρομπέρντο Γκαρσία που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Ρόντρι παρέμεινε εκτός. Με δεμένο το κεφάλι αποχώρησε ο “Κάκου” (όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του) αφού μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, έσκισε το κεφάλι του.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)

Το δελτίο της προπόνησης:

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γκρόκλιν». Κανονικά προπονήθηκε ο Ρομπέρτο Γκαρσία, ενώ ο Ρόντρι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Σότα Γκριγκαλασβίλι, μετά από κτύπημα που δέχτηκε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Λεβάν Κακουμπάβα προς το τέλος της σημερινής προπόνησης είχε σκίσιμο στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του. Το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους, απέναντι στην GLKS Pelikan FC, το οποίο θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Γκρόκλιν και θα ξεκινήσει στις 18:00 (ώρα Κύπρου).

Εικόνες από το πρωινό πρόγραμμα: