Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπόνηση υπό βροχή (pics)

Προπόνηση υπό βροχή (pics)


Άλλη μία μέρα κουραστική με διπλές προπονήσεις ολοκληρώθηκε για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι στο Γκρότζισκ είχαν πρόγραμμα το πρωί αλλά και το απόγευμα με τον Κώστα Καϊάφα τα απογεύματα κυρίως να τα αφιερώνει στο κομμάτι της τακτικής. H απογευματινή προπόνηση διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση.

Μέσα από τις οδηγίες που δίνει ο Κύπριος τεχνικός στην διάρκεια των ασκήσεων φανερώνει το τι θέλει από τους πράσινους στη διάρκεια του κάθε αγώνα. Πριν από το δεύτερο φιλικό της ομάδας στην Πολωνία, τόνισε κάποια από τα “θέλω” του στους παίκτες. Τα τρεξίματα και οι πιέσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα σεζόν.

Αύριο Κυριακή (18:00) η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Ποπιετζίσκα την ομάδα της Χούραγκαν, ομάδα 3ης κατηγορίας. Ζωντανά στην ιστοσελίδα μας ο αγώνας.

Το δελτίο:

Ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας με απογευματινή προπόνηση, σημαντικό μέρος της οποίας διεξήχθη υπό βροχή.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρενάτο Μαργκάσα και Μάριος Δημητρίου.

Προηγουμένως, είχε πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα την επιστημονική υποστήριξη των αθλητών.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την MGKS Huragan Pobiedzeska FC, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 (ώρα Κύπρου).