Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσφορά δυσανάλογη των απολαβών

Προσφορά δυσανάλογη των απολαβών


Σήριαλ Εφραίμ τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η αλήθεια είναι πως εκείνο που πληγώθηκε κυρίως ήταν το πρεστίζ και η περηφάνια μας. Αγωνιστικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνει στον αιώνιο ο ποδοσφαιριστής, αλλά στην ομάδα μας φέτος πρόσφερε ελάχιστα και με συγκεκριμένες αναλαμπές. Σε καμία περίπτωση το κενό του δεν μπορεί να θεωρηθεί δυσαναπλήρωτο, ή εφάμιλλο εκείνου που άφησε πέρσι ο Δημήτρης Χριστοφή.

Να δούμε όμως το θέμα οικονομικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει απαλλαγεί από τα τρία βαρύτερα συμβόλαια της, εκείνα των Εφραίμ, Ασσίς και Αντράντε. Την ποιότητα τους δεν πρόκειται να την αμφισβητήσουμε, όμως η αλήθεια είναι πως η προσφορά τους δεν ήταν ανάλογη των τεράστιων συμβολαίων. Και οι 3 είχαν περιορισμένες συμμετοχές λόγω τραυματισμών (ο Αντράντε έπαιξε ακριβώς το 50% των αγώνων μας, οι άλλοι λίγο περισσότερους), ενώ οι Ασσίς και Εφραίμ που ήταν μεσοεπιθετικοί, δεν έδωσαν ούτε τα γκολ, ούτε τις ασσίστ που περιμέναμε.

Με την φυγή των 3 αυτών παικτών, το μισθολόγιο έχει μειωθεί κατά λίγο περισσότερο από 1 εκατομμύριο μικτά. Προσπάθεια είναι να αντικατασταθούν με λίγο πάνω από τα μισά. Οι επιλογές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αν και με τα όσα πρόσφεραν φέτος, μόνο τη φυγή Σκέμπρι θεωρούμε σοβαρή απώλεια. Οι επόμενες μεταγραφές θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη δυναμικότητα της ομάδας.