Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: «Τους εξηγούμε τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την ΟΜΟΝΟΙΑ» (video)

Μαργκάσα: «Τους εξηγούμε τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την ΟΜΟΝΟΙΑ» (video)

Στις πολύ καλές συνθήκες που συνάντησε η αποστολή της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Γκρόκλιν, στάθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Ρενάτο Μαργκάσα.


Από τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Πορτογάλου ξεχώρισε ιδιαίτερα η επισήμανσή του πως οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φροντίζουν να εξηγούν στα νέα αποκτήματα τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τους βοηθούν ούτως ώστε να προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατό.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ανέφερε πως οι υψηλότερες προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από το άτομό του είναι κάτι που του αρέσει, ενώ υπογράμμισε πως από οποιαδήποτε θέση και εάν αγωνίζεται στόχος του είναι να βοηθά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο εξομολογήθηκε πως απολαμβάνει όταν αγωνίζεται στη φυσική του θέση, αυτήν του μέσου.

Επίσης, σημείωσε πως ο κόσμος θα πρέπει να αναμένει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ένα σκληρό σύνολο που θα κυνηγά τη νίκη σε κάθε δευτερόλεπτο των αγώνων του, ενώ υποσχέθηκε μπόλικη δουλειά με στόχο να έρθουν όσο το δυνατό περισσότερες επιτυχίες.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις δηλώσεις του Ρενάτο Μαργκάσα, συνοδευόμενο από πλάνα από την χθεσινή πρώτη μέρα της παρουσίας της ομάδας μας στην Πολωνία.