Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικά για τη χρονιά τα διαρκείας

Σημαντικά για τη χρονιά τα διαρκείας

vik_3543


Το πρώτο βήμα για οικονομική ομαλότητα έγινε, αναφερόμαστε προφανώς στην μείωση του προϋπολογισμού κατά ένα μεγάλο ποσό. Χρειάζονται όμως πολλά περισσότερα, από πλευράς διοίκησης (πλάνο αύξησης εσόδων), από πλευράς ομάδας (ελκυστικό ποδόσφαιρο, πλάνο για το μέλλον) αλλά και κόσμου. Το τι θα κάνει η ομάδα δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, στη διοίκηση μπορούμε απλά να ασκήσουμε καλόπιστη κριτική. Σίγουρα όμως το κομμάτι του κόσμου περνά από όλους μας.

Τα εισιτήρια διαρκείας, είναι ο πιο απλός τρόπος να βοηθήσουμε την ομάδα, ειδικά αυτή τη περίοδο που άλλα έσοδα ουσιαστικά δεν υπάρχουν, μέχρι τους αγώνες της Ευρώπης. Έχουμε ήδη φτάσει τα 4538, αριθμός σεβαστός με βάση τη περίοδο που διανύουμε, αλλά σίγουρα μακριά από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Η αγορά διαρκείας μπορεί να είναι πολύ ευεργετική τώρα, παρά τέλος του Αυγούστου. Επαναλαμβάνουμε ότι μιλάμε για μια περίοδο που ενώ είναι νεκρή από άλλα έσοδα, τα έξοδα του προγραμματισμού τρέχουν.

Πολλοί φίλοι όταν μιλάμε για διαρκείας, απαντάνε πως είναι προτιμότερο να γραφτούν μέλη. Συμφωνούμε πως όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει αν γίνουν μέλη, πρώτιστα για να είναι ο σωματείο υγιές. Η εμπειρία μας όμως όσον αφορά το οικονομικό, έχει αποδείξει πως η συνδρομή μέλους δεν μαζεύετε όλο αυτόματα ενώ πολλοί γίνονται μέλη και δεν πληρώνουν ποτέ. Αίτηση μέλους λοιπόν πρέπει να κάνουν όλοι για 1002 λόγους, πρώτα από όλα όμως οικονομικά, βοηθάμε με το διαρκείας.