Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεδρία που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα

Συνεδρία που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα


Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι διάφορα θέματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας. Μετά τη συνεδρία, είναι πιθανόν να έχουμε ανακοίνωση που να ενημερώνει που ακριβώς βρίσκεται η ομάδα με τον προγραμματισμό της, όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα.

Οι ανακοινώσεις πάντως που περιμένει πως και πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι οι μεταγραφικές! Πέραν του Μπρούνο Σοάρες, ο Κώστας Καϊάφας επιθυμεί την απόκτηση άλλων 3 ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακραίου αμυντικού. Με δεδομένο ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας αρχίζει στην Πολωνία σήμερα, όσο πιο γρήγορα τελειώνουν τα μεταγραφικά, τόσο το καλύτερο.

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος της ομάδας Δώρος Σεραφείμ, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ενόψει της χρονιάς, πως οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα και για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ενώ στην εκπομπή του Στέλιου Παπαμωϋσέως αποκάλυψε πως θα παρθεί απόφαση στη συνεδρία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως συγκεκριμένο όνομα ξεχωρίζει βάση βιογραφικού και θα γίνει προσπάθεια για να επιτευχθεί οικονομική συμφωνία.