Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην PrimeTel τα δύο τελευταία φιλικά στο Γκρότζισκ! (video)

Στην PrimeTel τα δύο τελευταία φιλικά στο Γκρότζισκ! (video)


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το κανάλι της PrimeTel θα μεταδώσει τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας ζωντανά από την Πολωνία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Διαβάστε το σχετικό δελτίο:

Συντονιστείτε στο παγκύπριας εμβέλειας κανάλι PrimeTel για να μη χάσετε τα φιλικά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πρώτο φιλικό θα μεταδοθεί στις 27 Ιουνίου, στις 18:00, με αντίπαλο την Ποτπεσκίτζε Πολωνίας, ενώ το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου, στις 17:00 με αντίπαλο την κυπελλούχο Πολωνίας Ζαβίσα.

Των αγώνων θα προηγηθεί η εκπομπή Pre-Game Show από τον αγωνιστικό χώρο, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή Post-Game Show. Όλος ο απόηχος του παιγνιδιού μέσα από δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι αγώνες θα προσφέρονται επίσης και μέσω της υπηρεσίας της PrimeTel, Live Streaming http://tv.primetel.com.cy , για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν από το εξωτερικό ή μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, όπως προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές tablets και Smartphones.

Για να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γίνετε έγκαιρα συνδρομητές σε ένα από τα πακέτα της PrimeTel.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.