Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα έχει το χρόνο να την χτίσει

Θα έχει το χρόνο να την χτίσει

sak_5025


Οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φέτος οι περισσότερες σε ένα καλοκαίρι από τη περίοδο 2008-09. Τα καινούρια πρόσωπα θα είναι πολλά και η δουλειά που θα χρειαστεί για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα αρκετή. Τα θετικά νέα όμως, είναι πως ο Κώστας Καϊάφας θα έχει επαρκή καιρό μπροστά του για να δουλέψει αυτά που θέλει. Δεν είναι τυχαίο που το συμβούλιο εξέφρασε χθες την ικανοποίηση του για το γεγονός.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται από την εφορία ποδοσφαίρου και την προπονητική μας ομάδα.”

Πραγματικά δεν μπορούμε να  θυμηθούμε άλλη χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ αν προχωράει τόσο γοργά τον προγραμματισμό της. Απομένουν βέβαια άλλες 3 μεταγραφές και ελπίζουμε να μην το ματιάσουμε. Αν συνεχίσει όμως με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι την 16η Ιουνίου που θα γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση, είναι πιθανό να έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Αυτός που τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, είναι φυσικά ο Κώστας Καϊάφας που βλέπει πως με χαμηλό προϋπολογισμό, κατάφερε να έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του.