Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι ανταγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ

Θα είναι ανταγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ


Δεν θα μιλήσουμε για πρωτάθλημα, ούτε θέλουμε να γεμίζουμε αέρα τα μυαλά μας και αυτά του κόσμου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε, κάνει σαρωτικές αλλαγές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσο δυνατή θα είναι τελικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο πρωτάθλημα μας υπάρχουν και περίεργοι παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Εκείνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Ο Μορέιρα τόνισε πως η περσινή χρονιά δεν μπορεί να είναι το στάνταρντ μας και δεν θα μπορούσε να μας βρει περισσότερο σύμφωνους. Ακόμα και σε χρονιές μεταβατικές, ή ανοικοδόμησης, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για 5η θέση, ούτε για να πονάνε τα μάτια μας με αυτό που βλέπουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ανταγωνιστική, γιατί έβαλε παίκτες στο ρόστερ της που θέλουν να είναι εδώ, θέλουν να δουλέψουν, θέλουν να κάνουν κάτι καλό.

Θα είναι επίσης ανταγωνιστική, γιατί στο τιμόνι της έχει ανθρώπους που τους πονάνε. Η παρουσία των Καϊάφα, Ιωακείμ και Ράουφμαν στο τεχνικό τημ, εγγυάται πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν το στόχο και θα αντιλαμβάνονται ακόμα και στα δύσκολα, πως πάνω από όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.