Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέραμε ότι θα χρειαστεί υπομονή

Ξέραμε ότι θα χρειαστεί υπομονή

sam_2895


Βελτιωμένη ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες κι ας έχασε από την Ζαβίσα. Οι Πολωνοί έφτιαξαν περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πιο φρέσκοι από τη δική μας ομάδα (παίζουν Σούπερ Καπ σε μια εβδομάδα, ξεκινάνε πρωτάθλημα σε 20 μέρες), όμως αυτή τη φορά είχε και η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικό της καλό διάστημα και αν ισοφάριζε ο Ρούμπιο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Το σίγουρο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που ζητάει ο κόσμος της. Το τεχνικό τημ και ο εκπρόσωπος τύπου τονίζουν πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο αυτή την εποχή, πρώτον γιατί τα πόδια των παικτών είναι ακόμα βαριά από τις προπονήσεις (κάτι που λένε και οι ίδιοι) και δεύτερο γιατί με 13 μεταγραφές, θα χρειαστεί ακόμα λίγος χρόνος προσαρμογής. Είναι σημαντικό να το κατανοήσουμε όλοι και να δείξουμε υπομονή. Να κρίνουμε στα επίσημα τι έχει γίνει και τι όχι.

Ο πανικός δεν πρόκειται να φέρει οτιδήποτε καλό. Καλόπιστη κριτική (ο προγραμματισμός για παράδειγμα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί) ναι να γίνεται, αλλά ας μην πάμε στα άκρα. Ας πιστώσουμε το τεχνικό τημ, που αγαπάει την ομάδα όσο εμείς, να το στηρίξουμε και να περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσουν στις 17 Ιουλίου. Η ανοδική πορεία άλλωστε είναι δεδομένη.