Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζωντανά από την Πολωνία και σε Ανοικτή Ζώνη!

Ζωντανά από την Πολωνία και σε Ανοικτή Ζώνη!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το κανάλι της PrimeTel θα μεταδώσει τους φιλικούς αγώνες των «πρασίνων» ζωντανά από το εξωτερικό και δη, την Πολωνία και σε ανοικτή ζώνη.

Συντονιστείτε στο παγκύπριας εμβέλειας κανάλι PrimeTel για να μη χάσετε τα φιλικά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Το πρώτο φιλικό θα μεταδοθεί στις 27 Ιουνίου, στις 6:00 το απόγευμα με αντίπαλο την Ποτπεσκίτζε Πολωνίας, ενώ το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου, στις 17:00 το απόγευμα με αντίπαλο την κυπελλούχο Πολωνίας Ζαβίσια.

Των αγώνων θα προηγηθεί η εκπομπή Pre-Game Show από τον αγωνιστικό χώρο, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή Post-Game Show. Όλος ο απόηχος του παιγνιδιού μέσα από δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι αγώνες θα προσφέρονται επίσης και μέσω της υπηρεσίας της PrimeTel, Live Streaming tv.primetel.com.cy , για όσους  επιθυμούν να παρακολουθήσουν από το εξωτερικό ή μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, όπως προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές tablets και Smartphones.

Για να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνετε έγκαιρα συνδρομητές σε ένα από τα πακέτα της PrimeTel.