Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν αντί του Αποέλ, ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ

Αν αντί του Αποέλ, ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ


Στη Cytavision καταλήγουν τα τηλεοπτικά του Αποέλ, με το ντηλ να έχει κλείσει στα 8,9 εκατομμύρια μέχρι το 2019. Ο αιώνιος αντίπαλος μας θα πάρει από τον οργανισμό, ένα ποσό τεράστιο, παρόμοιο του οποίου δεν έχει πάρει άλλη ομάδα από κρατικό ή ημικρατικό οργανισμό. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα διαβάζαμε, αν κάτι παρόμοιο γινόταν με την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν 3-4 χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως η Cyta δεν είχε επιλογή και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε τον οργανισμό. Από τη στιγμή που η λαοφιλέστερη ομάδα του τόπου είναι στην PrimeTel, έπρεπε να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τη δεύτερη. Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, η Cyta έπαιξε τα ρέστα της, αφού αν και το Αποέλ κατέληγε στη PrimeTel το προϊόν της δεν θα καθόλου ελκυστικό. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι πως για χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε λασπολογία με κυριότερο επιχείρημα ότι την “βοηθούσαν” η κυβέρνηση. Οι τότε διοικήσεις φάνηκαν τελικά αδύνατες να προστατεύσουν το όνομα του σωματείου, που πραγματικά διασύρθηκε με τη βοήθεια συγκεκριμένων τηλεκατευθυνόμενων μέσων. Τώρα που το Αποέλ τα αρπάζει, είναι όλοι στο μόκο και δεν βλέπουν τίποτα μεμπτό. Ενώ ένας που ψάχνει συνωμοσίες θα μπορούσε να πει πως “μετά το Eurogroup, το να δίνονται 8,9 εκατομμύρια από το κράτος στο Αποέλ είναι πρόκληση”…