Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από εμάς και μόνο εξαρτάται

Από εμάς και μόνο εξαρτάται

geo_1104


Έχουμε γράψει επανειλημμένα πως ο επόμενος αντίπαλος έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Γράψαμε πως θα έχει και τον ενθουσιασμό. Πρέπει όμως να τονιστεί ξανά πως η δική μας ομάδα είναι σαφώς καλύτερη και μόνο αν μπει στο γήπεδο νωθρά, μη συγκεντρωμένα θα δώσει ελπίδες στον αντίπαλο να το πιστέψει.

Η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, ξεκάθαρα πράγματα. Έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουμε καλύτερους παίκτες, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία, έχουμε και τον επαναληπτικό στο σπίτι μας με ένα ΓΣΠ έτοιμο να λιώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ναι, υπάρχει ένα θέμα με την ετοιμότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, δεν είναι όμως ικανό να ανατρέψει τις ισορροπίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει χωρίς πολλά πολλά να κάνει το καθήκον της και δει μπροστά, τους επόμενους γύρους.

Η αυτοπεποίθηση, η πίστη και ο τσαμπουκάς, είναι στοιχεία που η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείχνει είτε παίζει με τη Μπουντούτσνοστ, είτε παίζει με τη Μπάγιερν Μονάχου. Ειδικά σε παιχνίδια όμως που είναι το φαβορί, περιμένουμε να τη δούμε να πατάει τον αντίπαλο και να μην του δίνει περιθώριο αντίδρασης. Έχει φιλοδοξίες η Μπουντούτσνοστ, έχει όμως και μια καλύτερη ομάδα μπροστά της.