Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από εμάς και μόνο εξαρτάται

Από εμάς και μόνο εξαρτάται

kos_0798


Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑ και Μπουντούτσνοστ, ήταν γνωστή πριν ακόμα παιχτεί το πρώτο παιχνίδι στο Μαυροβούνιο. Εκεί απλά επιβεβαιώθηκε, τόσο από το τελικό αποτέλεσμα, όσο και από την εικόνα του παιχνιδιού με την ομάδα μας να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και να φτιάχνει με άνεση ευκαιρίες.

Σε 4 μέρες, διεξάγεται ο επαναληπτικός. Με βάση τα όσα είδαμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην προκριθεί. Από τη σοβαρότητα που θα δείξει στο γήπεδο όμως, δεν θα εξαρτηθεί μόνο η πρόκριση. Θα εξαρτηθεί και το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς, θα εξαρτηθεί και το πόσο θα ικανοποιήσει τον κόσμο της η ομάδα. Ένα κόσμο που θέλει να είναι αισιόδοξος, θέλει όμως λόγους και δεν υπάρχει καλύτερος από μια πειστική εμφάνιση.

Η σοβαρότητα και η πειθαρχία στο πλάνο, είναι στοιχεία τα οποία πρέπει μια μεγάλη ομάδα να διαθέτει κάθε εβδομάδα, ακόμα και όταν η πρόκριση μοιάζει σίγουρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να τα παρουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αφού ξεμπερδέψει με τη Μπουντούτσνοστ, να δει μπροστά.