Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρέσκεται στις εκπλήξεις ο Ζαχαριέφσκι

Αρέσκεται στις εκπλήξεις ο Ζαχαριέφσκι


Λίγο πολύ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν τι να περιμένουν από την Μέταλουργκ Σκοπίων. Μια ομάδα με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα, να αμύνεται μαζικά και αν της βγει το πλάνο, να μην ενδιαφέρεται πολύ για την επίθεση, πέραν από τη κόντρα. Ο Καϊάφας όμως είναι ενήμερος ότι ο Ζαχαριέφσκι αρέσκεται στις εκπλήξεις.

Στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ παρότι ήθελε νίκη, ο προπονητής του αντιπάλου άφησε εκτός εντεκάδας το βασικό του επιθετικό Σιμονόφσκι, για να προωθήσει το «10» του Κρίστεφ στην κορυφή της επίθεσης. Η κίνηση αυτή δεν του βγήκε, αφού η ομάδα του ήταν παντελώς ακίνδυνη στη κόντρα, ενώ δεν έμοιαζε τόσο συμπαγής όσο ανάμενε αφού ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 1-0. Έτσι δεν δίστασε μόλις στο 33′ να αντικαταστήσει Ταντουρόφσκι με τον Σιμονόφσκι και τραβόντας παράλληλα τον Κρίστεφ στη φυσική του θέση, έκανε το σχήμα πιο ορθολογιστικό.

Γενικότερα ο εξελίξιμος προπονητής, δεν φοβάται να “παίξει” με τα πρόσωπα που παρατάσσει, όμως το σχήμα του είναι σταθερά 4-2-3-1 που όταν αμύνεται είναι 4-5-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μελετήσει επαρκώς τη Μέταλουργκ και την Πέμπτη θα βρει τις λύσεις απέναντι στην πολυάριθμη άμυνα της.