Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν μπορώ να περιμένω»

«Δεν μπορώ να περιμένω»


Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Μπουντούτσνοστ, που η νεανική τους ομάδα κατάφερε να βρίσκεται στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι παίκτες της ομάδας της Ποντγκόριτσα ανυπομονούν πάντως για τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου για το παιχνίδι μιλάει ο 19χρονος αμυντικός, Μπόρις Κοπιτόβιτς.

Για την πρόκριση τους είπε

-Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο. Και το καταφέραμε με το σωστό τον τρόπο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, παρότι υπήρχε η βροχή. Πετύχαμε τρία γκολ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι πως η ομάδα του Αγίου Μαρίνου δεν είχε καμία πιθανότητα.

Τώρα αντίπαλος η ΟΜΟΝΟΙΑ

– Δεν μπορώ να περιμένω τη συνάντηση με την Κυπριακή ομάδα. Όπως έχουμε πληροφορηθεί έχουν κάνει πολλές αλλαγές, υπήρξε μία αναδιοργάνωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγαν 8 παίκτες αλλά ήρθαν νέοι και καλύτεροι! Πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Το κλειδί για την πρόκριση

– Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να αναδειχθούμε εμείς “νικητές”. Θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο μας.

Αυτή τη φορά θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους

– Οι “Barbarians” είναι πάντα ο 12ος μας παίκτης. Ανυπομονούμε για να αγωνιστούμε και αυτοί να τραγουδάνε. Μας έλειψε αυτό στον αγώνα με την Φολγκόρε. Τώρα θα τους έχουμε στο πλάι μας ενάντια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πιστεύω να μας βοηθήσουν για το παραπέρα βήμα στην Ευρώπη.