Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν θα παραδοθούμε έτσι εύκολα»

«Δεν θα παραδοθούμε έτσι εύκολα»

image


Με αρκετή διάθεση έφθασαν στην Κύπρο τα μέλη της αποστολής της Μέταλουργκ Σκοπίων. Ένας από αυτούς, ο μέσος Βάσκο Μίτρεφ, δήλωσε ότι ήρθαν στην Κύπρο με στόχο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέπει να κυνηγήσουν στο σπίτι τους την πρόκριση σε μία βδομάδα.

“Είναι αλήθεια πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί. Όμως δεν ήρθαμε στην Κύπρο για να παραδοθούμε εύκολα”, δήλωσε αρχικά ο 30χρονος αμυντικός μέσος, προσθέτοντας στη συνέχεια, “Υπάρχουν αδυναμίες και στην αντίπαλο ομάδα και αν δώσουμε το 100% μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε”.

“Προτεραιότητα για μας στην Κύπρο είναι ένα καλό σκορ. Αν δεν σκοράρουμε και δεχθούμε γκολ στα Σκόπια, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Συμπαγής άμυνα και αντεπιθέσεις είναι το σχέδιο”, ανέφερε για το τρόπο που θα αγωνιστούν αλλά και το στόχο που έχουν στη Λευκωσία.

Τον αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 15,000  φίλοι της ομάδας μας. “Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το πλήθος του κόσμου”, ήταν το σχόλιο του Σκοπιανού έμπειρου ποδοσφαιριστή.