Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Διαπιστώθηκαν προβλήματα. Θέλουμε μέσο”

“Διαπιστώθηκαν προβλήματα. Θέλουμε μέσο”


O αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Λάκης Πολυκάρπου, επιβεβαίωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ πως γίνεται προσπάθεια για απόκτηση και κεντρικού μέσου. Ο κος Πολυκάρπου δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα με προσθήκες ή άλλες αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως ίσως προκύψουν και αποχωρήσεις.

“Τα φιλικά δίνονται για να δημιουργηθεί η εικόνα της αγωνιστικής ικανότητας και να βγούνε τα συμπεράσματα για θετικά ή αρνητικά στοιχεία. Πιστεύω πως η τεχνική ηγεσία μπόρεσε να εντοπίσει αδυναμίες που φαίνεται πως υπάρχουν και να προσπαθήσει με προσθήκες ή άλλες αλλαγές να τις ξεπεράσει”.

“Διαπιστώσαμε κάποια πράγματα και θα δούμε πως θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Η ομάδα στοχεύει να βελτιωθεί σε 3 θέσεις. Ψάχνουμε ένα ικανότατο επιθετικό, ένα κεντρικό αμυντικό και οπωσδήποτε θέλουμε ενίσχυση και στο κέντρο. Θέλουμε ένα ικανότατο χαφ που θα καθοδηγεί την ομάδα. Το θέμα με τις προσθήκες επείγει πάρα πολύ. Η τεχνική ηγεσία έχει μία πλήρη εικόνα του τι διαθέτουμε τώρα. Μέσα από τη συνάντηση μας θα έχουμε την δυνατότητα να είμαστε πιο συγκεκριμένοι για το που στοχεύουμε”.

Για Νούνο Ασσίς:
Δεν έχουμε ενώπιον μας τέτοιο θέμα. Δεν ξέρουμε από που βγήκε.

Για τα φιλικά:
Δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα φιλικά στην Κύπρο. Σήμερα θα τα δούμε.

Για τις εμφανίσεις:
Τα χρώματα μας είναι το πράσινο και το άσπρο. Πάνω σε αυτά βασίζονται.