Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επέκταση συνεργασίας με PrimeTel μέχρι το 2019

Επέκταση συνεργασίας με PrimeTel μέχρι το 2019


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η PrimeTel επιθυμεί να πληροφορήσει τους φίλους της Ομόνοιας για την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα της Λευκωσίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2016-2019.

Η επέκταση της συνεργασίας της PrimeTel με το σωματείο ήταν απόρροια της αγαστής συνεργασίας  και της εξαιρετικής σχέσης που διέπει την Ομόνοιας με την εταιρεία.

Με την ανανέωση η συνεργασία με την Ομόνοια επεκτείνεται σε έξι χρόνια συνεργασίας και στήριξης των «πρασίνων», γεγονός που καταδεικνύει την συνέπεια της εταιρείας προς το σωματείο αλλά και τον κόσμο του.

«Από τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας μας, έχουμε μείνει αρκετά ικανοποιημένοι από την εταιρία, η οποία μεταχειρίζεται την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, όπως ακριβώς τους αρμόζει, με σεβασμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Παράλληλα, η PrimeTel αποτελεί ένα από τα βασικότερα στηρίγματα του Σωματείου μας και την ευχαριστούμε γι’ αυτό», ανέφερε σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα, ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ.

Με την επέκταση της συνεργασίας, ως χορηγός τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με την Ομόνοια, η PrimeTel δείχνει εμπράκτως την πρόθεση της να παραμείνει στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα η εταιρεία θα συνεχίσει τις προσπάθειες για εμπλουτισμό του αθλητικού περιεχομένου της πλατφόρμας, με γνώμονα να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Κύπριου φίλαθλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει η PrimeTel κάντε κλικ στο http://primetel.com.cy/tv ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel