Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στο 3-5-2;

Επιστροφή στο 3-5-2;


Άγνωστο παραμένει το σχήμα αλλά και η τακτική που θα παρατάξει ο Κώστας Καϊάφας στο σημερινό παιχνίδι. Ο κόουτς αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει οτιδήποτε σχετικό στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης, έτσι θα πρέπει όλοι να περιμένουν στο γήπεδο να μάθουν. Το 3-5-2 πάντως φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Άμυνα

Ο Σκάρα ήταν στην αποστολή, αλλά μάλλον θα μείνει στο πάγκο. Έτσι την τριάδα των μπακ στο ενδεχόμενο του 3-5-2 θα αποτελούν Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ και Λομπιανίτζε. Αν από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ παραταχθεί με 4-2-3-1 σε αυτούς προσθέστε τον Χάρη Κυριάκου ως δεξιό μπακ.

Μεσαία γραμμή

Και εδώ αρκετά τα ενδεχόμενα. Ο Νούνο Ασσίς έχει ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του και κτυπάει τη μια θέση στον άξονα, αντί του Ρόντρι. Πιο πιθανό είναι πάντως ο Ισπανός να παραμείνει στην εντεκάδα έχοντας πλάι του το Σερτζίνιο και μπροστά τον Γκρικαλασβίλι. Στο ένα φτερό θα είναι σίγουρα ο Ράμος, ενώ το άλλο θα εξαρτηθεί από τη τακτική. Στο 3-5-2 έχει προβάδισμα ο Κυριάκου, στο 4-2-3-1 θα παίξει ένας εκ των Ρούμπιο και Φοφανά με τον Ισπανό να είναι το φαβορί.

Επίθεση

Έφτασε η ώρα να δούμε Γκαρσία-Ποτέ στην ίδια εντεκάδα; Ίσως, αν ο κόουτς παίξει με δυο μπροστά. Αλλιώς ο Ισπανός θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.