Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στο 2ο γύρο του Europa League, εκεί όπου περιμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ, έκανε η Μπουντούτσνοστ κερδίζοντας μέσα στο Σαν Μαρίνο την Φολγκόρε με 2-1. Οι Μαυροβούνιοι ήταν καλύτεροι και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους είχαν ως το φαβορί του ζευγαριού για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό, με τη Μπουντούτσνοστ όμως να κρατά περισσότερο μπάλα και να μπαίνει πιο απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Μπουντούτσνοστ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Raspopović μετά από εκτέλεση φάουλ του Rogošić. Το 2-0 ήρθε πάλι από στημένη φάση και με τον ίδιο εκτελεστή, ο Rogošić εκτέλεσε κόρνερ και ο Raičković έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το την  Μπουντούτσνοστ μπροστά με 2-0.

Στην επανάληψη η Φολγκόρε μπήκε ανεβασμένη και έψαξε το γρήγορο γκολ, κάτι που πέτυχε στο 55 λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στα πόδια αμυνόμενων και έφτασε στον  Perrotta που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα όπου πλάσαρε και μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκερίες για άλλα γκολ αλλά καμία δεν πέτυχε με το σκορ να παραμένει στο 2-1 και όλα να κρίνονται στον επαναληπτικό.

Με κίτρινη κάρτα χρεώθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο από κάθε ομάδα. Οι  Muraccini και Ceschi
από τη Φολγκόρε και οι Vukčević και Ilinčić από πλευράς της Μπουντούτσνοστ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φολγκόρε: Bicchiarelli,Nucci, M. Muraccini, Sartori, Pacini, Loiodice(81’ Berretti), Paglialonga, Muccini, Ceschi, Perrotta(88’ Berardi), Della Valle(84’ Vagnetti)

Μπουντούτσνοστ:  Ljuljanović, Tomković, Kopitović, Vukčević, Raspopović, Rogošić, Raičković, Hočko, Ilinčić(81’ Burzanović), Vujačić(90’ Milošević ), Raičević

Το παιχνίδι παρακολούθησαν από κοντά για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Άκης Ιωακείμ και Μιχάλης Σεργίου που ταξίδεψαν στο Σαν Μαρίνο για να συλλέξουν πληροφορίες για τις δύο ομάδες. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο Μαυροβούνιο, με την Μπουντούτσνοστ να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της.

Δείτε τα τέρματα της αναμέτρησης