Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτσι αντιδρούν οι ηγέτες στην πίεση

Έτσι αντιδρούν οι ηγέτες στην πίεση


“Προσπαθούμε την ενέργεια του κόσμου να τη χρησιμοποιούμε θετικά. Δουλεύουμε σε αυτό και σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Είναι χαρά μας να έρχεται κόσμος στο γήπεδο και πρέπει να είναι χαρά μας.”, Κώστας Καϊάφας

Αυτό απάντησε ο Κώστας Καϊάφας όταν ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για την πίεση που πολλές φορές βάζει άθελα του ο κόσμος.  Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν, είναι και θα είναι απαιτητικός, είναι όμως ευλογία για την ομάδα και όχι εμπόδιο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν να χειρίζονται την πίεση που μπαίνει και να την μετατρέπουν σε θετική ενέργεια και ο Καϊάφας τους δείχνει τον τρόπο. Έχει ζήσει την πίεση σαν παίκτης και σαν προπονητής και μπορεί να καθοδηγήσει με την εμπειρία του τους ποδοσφαιριστές του.

Σε αυτό το σημείο πάντως, να πούμε πως πρέπει και ο κόσμος να προσεγγίσει θετικά τον αγώνα και τη γενικότερη προσπάθεια. Είπαμε, έχουμε απαιτήσεις, να μην μηδενίζουμε όμως τη δουλειά των παικτών και του προπονητικού τημ για χάρη της ανυπομονησίας μας. Υπομονή και τα αποτελέσματα θα βγουν στο χορτάρι.