Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για ένα ΓΣΠ καμίνι!

Για ένα ΓΣΠ καμίνι!


Πρώτο επίσημο παιχνίδι μέσα στο ΓΣΠ τη Πέμπτη! Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ αφήνει τις διακοπές και τις παραλίες, για να βρεθεί στο πλευρό της μιας και μοναδικής του αγάπης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και θεωρούμε δεδομένο πως αυτή την εβδομάδα θα απογειωθεί, για να κάνουμε το ΓΣΠ πραγματικό καμίνι!

Η σημασία της παρουσίας μας στο παιχνίδι είναι διπλή. Καταρχάς στηρίζουμε τον Κώστα Καϊάφα και τους παίκτες του. Τους δείχνουμε πως ο 12ος παίκτης είναι παρόν στη μεγάλη προσπάθεια και θα τα δώσει όλα! Από κει και πέρα, δίνουμε και μια οικονομική ανάσα στην ομάδα, αφού τα προβλήματα είναι γνωστά.

Λεπτομέρειες για την προπώληση:

«Υπενθυμίζεται πως η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, παρά μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, φτάνει να προμηθευτούν εισιτήριο, για τον συγκεκριμένο αγώνα, στην κερκίδα που βρίσκεται η θέση τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους κατά την αγορά του εισιτηρίου, ενώ για να καθίσουν στη θέση τους την ημέρα του αγώνα, θα χρειαστεί να επιδείξουν την κάρτα τους στους ταξιθέτες. Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας θα είναι κρατημένες μέχρι και τη Δευτέρα (21/07).

Από την Τρίτη (22/07), όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Η προπώληση θα γίνεται τόσο στα σημεία πώλησης που αναφέρονται πιο κάτω, όσο και μέσω του Online Ticketing. Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Καλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δεν έχουν ακόμη παραλάβει την κάρτα τους, να το πράξουν άμεσα από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel», τα οποία βρίσκονται δίπλα από την Green Boutique, στην οδό Κυπράνωρος 13. Κατά τη διαδικασία παραλαβής της κάρτας, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα και το τιμολόγιό τους».

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:
• Ticketing Office – Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel» (Δευτέρα, Τρίτη από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη 09:00-14:00)
• Λεμεσός: ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα – Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
• Λάρνακα: ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα – Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
• Πάφος: ΣΥ.ΦΙ. Πάφου (Δευτέρα – Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
• Fan Club Θύρα 9 (Δευτέρα – Τετάρτη από τις 16:00 – 20:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό: 20 ευρώ
• Μαθητικό: 10 ευρώ
• Παιδικό: 5 ευρώ