Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας

Οι 4 αρχηγοί επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν τις εμφανίσεις.

Η νέα εντός έδρας φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πράσινη με άσπρο (πόλο) γιακά και άσπρες άκριες στα μανίκια. Το παντελονάκι είναι επίσης πράσινο όπως και οι κάλτσες.


Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι λευκή με μαύρες λεπτομέρειες στο γιακά και στα μανίκια.

Η τρίτη εμφάνιση είναι χρώματος κόκκινου:


COOL UNDER PRESSURE
Η νέα εμφάνιση ενισχύει την απόδοση των παικτών, βοηθώντας τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Nike Dri-FIT με ένα ειδικό δικτυωτό υλικό και laser-cut ανοίγματα αερισμού, οι σχεδιαστές προσφέρουν στους παίκτες συγκεκριμένες περιοχές μεγαλύτερης δροσιάς, στα σημεία της εμφάνισης που οι παίκτες τα χρειάζονται περισσότερο.

Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα και τον οδηγεί στην εξωτερική επιφάνεια του υφάσματος, όπου εξατμίζεται γρηγορότερα. Τα ανοίγματα αερισμού και το ειδικά σχεδιασμένο δικτυωτό υλικό σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπου παράγεται θερμότητα, διευκολύνουν περισσότερο την αναπνοή του δέρματος.

NIKE PRO BASE LAYER
Το νέο Nike Pro Baselayer είναι το ελαφρύτερο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Nike και διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά αερισμού και αναπνοής του σώματος. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014.

[nggallery id=494]