Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι και η Σιόν στη μέση…

Είναι και η Σιόν στη μέση…


Οι ψεσινές πληροφορίες για επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έφεραν όπως ήταν φυσιολογικό ενθουσιασμό. Μιλάμε άλλωστε για τον κορυφαίο Κύπριο ποδοσφαιριστή, ένα παίκτη που στην τελευταία του χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα, έμοιαζε να παίζει σε γρήγορη κίνηση. Πρέπει πάντως να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήθελε τον Τζίμη στο ρόστερ για 1000 λόγους. Από τη πλευρά του ο Δημήτρης δεν έκρυψε ποτέ πόσο χαρούμενος ήταν στην ομάδα μας. Με τη κίνηση του να δώσει προτεραιότητα βάση συμβολαίου στο σωματείο μας όταν επιστρέψει Κύπρο, απέδειξε ότι την έχει αγαπήσει, ότι στο μυαλό του είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει. Είναι λοιπόν θετικός να βάλει τριφύλλι στο στήθος. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Στη μέση βλέπετε είναι και η Σιόν. Η ελβετική ομάδα έβαλε το χέρι στη τσέπη για να αποκτήσει το Χριστοφή και για να έρθει τώρα δανεικός, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση της. Δύσκολα θα το κάνει, λόγω ακριβώς του ποσού που δαπάνησε για να τον κάνει δικό της. Αν υπάρξει κάποια ανατροπή, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος. Για την ώρα όμως μοιάζει δύσκολο και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Μπορούμε να πούμε με αισιοδοξία πως κάποια στιγμή ο Χριστοφή θα επιστρέψει. Αν δεν γίνει φέτος, ίσως του χρόνου, ίσως σε δυο χρόνια, κάποια στιγμή θα βάλει ξανά τριφύλλι στο στήθος. Ας είμαστε όμως συγκρατημένοι.