Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή εμφάνιση, μεγάλη νίκη

Καλή εμφάνιση, μεγάλη νίκη


Αφεντικό της σειράς είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Οι πράσινοι του Καϊάφα ήταν ανώτεροι του αντιπάλου και στα 90 λεπτά και έθεσαν γερά θεμέλια πρόκρισης αφού κέρδισαν με 3-0. Σκόρερς της μεγάλης νίκης οι Ράμος (2) και Ποτέ.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε φουριόζα και μέχρι το 15 ήταν μπροστά με 2-0! Μόλις στο 6′ ο Ράμος έκανε όμορφη εκτέλεση φάουλ, ο Ποτέ έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στην επόμενη μεγάλη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ εδικαιούτο πέναλτι όταν ο Ασσίς σπρώχθηκε στη περιοχή, αλλά ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Το τέρμα πάντως δεν άργησε να έρθει. Στο 0′ , Γκαρσία και Φοφανά έκρυψαν τη μπάλα, ο τελευταίος έκανε σέντρα στο πέναλτι και ο Ράμος με ασύλληπτο σουτ στη κίνηση άφησε άγαλμα τον Εφρέμοφ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έριξε ρυθμό και στο 14′ πέτυχε δεύτερο τέρμα. Ο Ράμος αυτή τη φορά ήταν δημιουργός, έδωσε στον Ποτέ μέσα στο κουτί και ο νεοαποκτηθής πλάσαρε εύστοχα. Επόμενη φάση ένα λεπτό αργότερα, με σουτ του Φοφανά που απέκρουσε ο Εφρέμοφ. Στο 28′ νέα παράβαση στη περιοχή αυτή την φορά από τον Ριστόσκι που έκανε χέρι, ο Λιθουανός ρεφ δεν έδωσε ούτε αυτή τη φορά κάτι. Στο 30′ ένα σουτ του Φοφανά, κόντραρε και αποκρούστηκε από τον Εφρέμοφ. Στο 39, νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Φοφανά μπήκε από δεξιά, έδωσε μπαλιά προς τον Ποτέ που μπήκε στη φάση όπως και οι Εφρέμοφ- Τζιορτζέφσκι, η μπάλα πέρασε αλλά αποκρούστηκε προ της γραμμής από τον κεντρικό αμυντικό των Σκοπιανών.

Β΄ημίχρονο

Ευκαιρία με το καλημέρα και πάλι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 48, ο Ασσίς έβγαλε μπαλιά προς τον Ποτέ που μπήκε στη φάση, ο Εφρέμοφ όμως με τα ακροδάκτυλα έδιωξε τη μπάλα πριν προλάβει να σκοράρει. Στο 51′ ο Ράμος έκανε το κόρνερ, ο Στεπάνοφ έπιασε τη κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε έξω. 6 λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0! Ο Ούτσα έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ράμος τη κεφαλιά και 3-0! Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να πιέζει και να φτιάχνει ευκαιρίες. Σε μια από αυτές, ο Εφρέμοφ έκανε την απόκρουση του αγώνα. Σουτ του Γκρικαλασβίλι στο “Γ” με το Σκοπιανό να απογειώνεται και να αποκρούει. Στο 71 διπλή ευκαιρία. Ο Σότα βρήκε τον Ποτέ που σούταρε στη κίνηση, ο Εφρέμοφ απέκρουσε και σε κενό τέρμα, ο Ρούμπιο πλάσαρε άουτ! Από το σημείο αυτό και μετά, ο ρυθμός έπεσε αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ακόμα στο 100%. Η Μέταλουργκ προσπάθησε να ανέβει και να φτιάξει παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν καλά οργανωμένη και δεν την άφησε να γίνει απειλητική. Στο 84 μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε κοντά σε τέταρτο γκολ. Γκαρσία, Σότα και Ούτσα έκρυψαν τη μπάλα σε στημένο, ο Ούτσα έκανε σουτ, το οποίο απέκρουσε αμυντικός στη γραμμή. Στο 89′ η Μέταλουργκ ανησύχησε το Μορέιρα για πρώτη φορά, όμως το σουτ του Κρίστεφ έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις, νέα μεγάλη ευκαιρία, με σουτ του Ρόντρι να σταματάει στο δοκάρι.

Συμπερασματικά

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων όμως είναι ξεκάθαρη και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ επαναλάβει τον καλό της εαυτό στα Σκόπια, θα είναι στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο τέλος του παιχνιδιού βέβαια φάνηκε πως η ομάδα δεν είναι ακόμα στο 100% αλλά είναι προφανώς στο σωστό δρόμο. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους, πολλά μπράβο, βλέπουμε το επόμενο ματς.