Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κτίζεται μια ομάδα ανταγωνιστική” (video)

“Κτίζεται μια ομάδα ανταγωνιστική” (video)


Στο ΡΙΚ και το Ρολάνδο Σκέττο, μίλησε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ. Ο πρόεδρος ανάφερε για άλλη μια φορά πως πρώτος στόχος είναι η οικονομική σωτηρία, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή έχουμε λεφτά ως το Δεκέμβριο, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

 Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη:

Επιγραμματικά τα όσα είπε:

Για το οικονομικό

«Ο σύλλογος δεν βγήκε ακόμη από τον αναπνευστήρα. Η κατάσταση παραμένει η ίδια, έχουμε λεφτά για να πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές μας μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν με το καλό προχωρήσουμε στην Ευρώπη θα είναι επιπρόσθετο κέρδος»

Για τη πολιτική του σωματείου

«Ακολουθούμε την ίδια γραμμή και την ίδια αυστηρή οικονομική πολιτική. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε ούτε σεντ παραπάνω. Ακόμη και αν φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, αυτός που θα έρθει θα έχει τις ίδιες απολαβές με αυτόν που έφυγε»

Για τα χρόνια που έρχονται

«Για την επόμενη τριετία ο μοναδικός τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει η Ομόνοια είναι η σωτηρία της», ενώ κληθείς να σχολιάσει ότι ο κόσμος της ομάδας έχει συνηθίσει διαφορετικά, είπε: «Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να έχει μάθει την ομάδα του να διεκδικεί τίτλους, αφού σε 65 χρόνια κατακτήσαμε 59 τίτλους, όμως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Ήταν άλλες εποχές τότε και άλλες τώρα»

Για τη φετινή ομάδα

«Κάποιοι νόμιζαν ότι θα φτιάξουμε ομάδα για να μας κοροϊδεύει όλος ο κόσμος. Εμείς δημιουργήσαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο».