Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Να προσέξουν τον παίκτη με το νο.10»

«Να προσέξουν τον παίκτη με το νο.10»


Μόλις έγινε η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, τα μέσα σε Βοσνία και Σκόπια άρχισαν την αναζήτηση πληροφοριών για την ομάδα μας. Σε αρκετά ηλεκτρονικά μέσα αναφέρεται πως το τριφύλλι έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση και πως εκτός απροόπτου εμάς θα συναντήσει η ομάδα που θα προκριθεί.

Οι Βόσνιοι δείχνουν να είναι πιο αισιόδοξοι πως η ομάδα τους θα νικήσει την Τρίτη τη Μέταλουργκ Σκοπίων και θα είναι παρούσα στην επόμενη φάση. “Το πιθανότερο να αγωνιστεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ η Ζελέζνιτσαρ, αν φυσικά νικήσει τη Μέταλουργκ”, γράφει δημοσιογράφος σε αθλητικό πόρταλ στη Βοσνία!

“Ήταν καλύτεροι από την Μπουντούτσνοστ και νίκησαν με 0-2. Στην Ζελέζνιτσαρ θα πρέπει να προσέξουν πολύ τον παίκτη με το νούμερο 10, τον Γεωργιανό Σότα Γκρικαλασβίλι. Είναι ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας. Είναι μία πολύ τεχνική ομάδα και η ενδεκάδα χθες είχε μέσο όσο τα 27 χρόνια. Αν προκριθεί η δικιά μας ομάδα, τότε θα λέμε πως θα είναι μία κόντρα της νεανικής ομάδας με μία έμπειρη. Τουλάχιστον η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι PSV, Torino ή Hull City που ήταν πιθανές αντιπάλοι της Ζελέζνιτσαρ”, γράφει στη μίνι του ανάλυση.