Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο αγώνας διαρκεί 90λεπτά

Ο αγώνας διαρκεί 90λεπτά

kaz00003


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ευλογία για την ομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό! Χάρη σε αυτόν μεγαλούργησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μακρινό παρελθόν, χάρη σε αυτόν έμεινε ανοικτή στο πιο πρόσφατο! Ο Καϊάφας είπε πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος πάει γήπεδο και να προσπαθούμε να αξιοποιούμε θετικά την ενέργεια του! Ας το κάνουμε κι εμείς όμως λίγο πιο εύκολο!

Πολλές φορές είμαστε ανυπόμονοι. Θέλουμε να δούμε γκολ, απαιτούμε πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει. Καλό είναι να θυμόμαστε όμως ότι η αχρείαστη πίεση κάποιες φορές επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. Αν το ματς δεν εξελίσσεται όπως θέλουμε, να θυμόμαστε πως ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και να στηρίζουμε την ομάδα μέχρι να τελειώσει. Μετά το τελικό σφύριγμα του ρεφ, υπάρχει χρόνος για κριτική!

Όσο καλύτερη κι αν είναι η ομάδα μας, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την τελική έκβαση ενός παιχνιδιού. Η δική μας στάση, ίσως παίξει το ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Ας προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το τελικό σκορ να είναι θετικό για μας.