Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέρισιτς: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Πέρισιτς: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

a117


Αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ Γκόραν Πέρισιτς. Ο κύριος Πέρισιτς μάλιστα τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε όχι γιατί είναι καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί η δική του ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα! διαβάστε όλα όσα είπε:

Τι πήγε στραβά στο πρώτο παιχνίδι;

Δεν θέλω να υποβαθμίσω την αξία των Κύπριων, αλλά ούτε να υπερβάλουμε για τη ποιότητα τους. Δεν είμαστε σωστοί και μόνο μας χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε λάθη, οι φιλοξενούμενοι τα εκμεταλλεύτηκαν και πέτυχαν δυο γκολ. Ήταν ευάλωτοι και φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε.

Η πρόκριση έχει τελειώσει;

Δεν είναι βέβαιη. Δεν απειλώ κανένα, δεν μου το επιτρέπει το σκορ το πρώτου ματς, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει να ελπίζουμε. Τα θαύματα στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά, γιατί να μην κάνουμε ένα; Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και αν δεν τα καταφέρουμε, να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά.

Δεχθήκατε κριτική τις τελευταίες μέρες;

Αν η κριτική είναι δικαιολογημένη, ωραία, αλλιώς δεν την αποδέχομαι. Το ότι φτάσαμε στο δεύτερο γύρο είναι επιτυχία. Η μισή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξένοι. Έχουν προβάδισμα για αυτό και είναι μόνιμα σε αυτές τις διοργανώσεις. Έχουν ξένους διαφοράς, ειδικά Βραζιλιάνους. Αλλά το ξαναλέω πως χάσαμε επειδή δεν παίξαμε καλά.