Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο ενεργός φέτος ο ρόλος των Κύπριων

Πιο ενεργός φέτος ο ρόλος των Κύπριων

sam_2948


Έντονο το κυπριακό στοιχείο στην ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Λίγο η αλλαγή στο κανονισμό (15 ξένοι αντί 17) και λίγο η τάση του Καϊάφα στην εγχώρια αγορά, έφεραν πολλούς νεαρούς Κύπριους στην ομάδα. Και μπορεί οι ξένοι να έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως φέτος έχουν και οι συμπατριώτες μας σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν.

Μέλος του ροτέισον της ομάδας, αναμένουμε πως θα είναι ο αρχηγός Κυριάκου που ξεκινάει και φέτος ως βασικός, οι Οικονομίδης, Φυλακτού στον άξονα. Καλές πιθανότητες να παίρνουν τακτικά αγωνιστικά λεπτά, έχουν επίσης οι Ρουσιάς, Δημητρίου, Παναγιώτου (Φιλιώτης), Σαμμούτης και Χαραλάμπους και είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πως δικαιούνται να ελπίζουν πως αυτά θα αυξάνονται συνεχώς. Από κει και πέρα είναι και ο έμπειρος Γιωργαλλίδης και οι νεαροί από την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πρέπει να αξιοποιήσουν η χρονιά για να πάρουν εμπειρίες.

Προφανώς το σημαντικό είναι να παίζει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι η εθνικότητα των ποδοσφαιριστών. Έχουμε γράψει πολλές φορές όμως, πως για να καταφέρει η ομάδα να ορθοποδήσει, πρέπει να επενδύσει στο εγχώριο ταλέντο και να φροντίσει να το αναπτύξει.