Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για σωστή ενίσχυση

Πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για σωστή ενίσχυση

sam_2909


Οι χθεσινές εξελίξεις, έστω υπό τη μορφή πληροφορίας που στο τέλος της ημέρας μπορεί να μην επαληθευτεί, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν ανησυχία. Εκεί που ο προγραμματισμός έδειχνε να κυλά ομαλά, στις τελευταίες 2 μεταγραφές τα πάντα σκάλωσαν, ενώ ήρθε και η αδυναμία παικτών να προσφέρουν τα αναμενόμενα να προσθέσει σε αυτήν.

Ξεκάθαρα, από τη στιγμή που το ίδιο το τεχνικό τημ και η διοίκηση αποδέχονται πως υπάρχουν αδυναμίες και πρέπει να επέλθουν διορθώσεις, η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Δεκαπέντε μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό, πλέον όλοι το έχουμε πάρει απόφαση πως σε μεγάλο βαθμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στηριχθεί σε αυτούς που έχει, όμως πρέπει τουλάχιστον να είναι προετοιμασμένη για πιο μετά.

Για την ώρα είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα μας κτυπάει ένα κεντρικό αμυντικό και ένα φορ εντεκάδας. Αν οι συνομιλίες για λύση συμβολαίων με τους Λόβριτς και Ρόντρι καρποφορήσουν, θεωρείται δεδομένο πως θα προσπαθήσει για άλλο ένα αμυντικό και ένα μέσο. Είναι προφανές πως πρέπει οι μεταγραφές να πετύχουν.