Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό

Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό


Το δικό του ρόλο στην προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο της ομάδας μας, έχει να παίξει ο Πράσινος Λαός. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να δώσει βρωντερό παρών στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΓΣΠ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, στο ΓΣΠ, στις 19:00, στα πλαίσια του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, αρχίζει από αύριο (16/07):

Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται παράλληλα τόσο σε κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, όσο και σε μη κατόχους.

Υπενθυμίζεται πως η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, παρά μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, φτάνει να προμηθευτούν εισιτήριο, για τον συγκεκριμένο αγώνα, στην κερκίδα που βρίσκεται η θέση τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους κατά την αγορά του εισιτηρίου, ενώ για να καθίσουν στη θέση τους την ημέρα του αγώνα, θα χρειαστεί να επιδείξουν την κάρτα τους στους ταξιθέτες. Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας θα είναι κρατημένες μέχρι και τη Δευτέρα (21/07).

Από την Τρίτη (22/07), όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Η προπώληση θα γίνεται τόσο στα σημεία πώλησης που αναφέρονται πιο κάτω, όσο και μέσω του Online Ticketing. Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Καλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δεν έχουν ακόμη παραλάβει την κάρτα τους, να το πράξουν άμεσα από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel», τα οποία βρίσκονται δίπλα από την Green Boutique, στην οδό Κυπράνωρος 13. Κατά τη διαδικασία παραλαβής της κάρτας, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα και το τιμολόγιό τους.

 

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:

•           Ticketing Office – Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel» (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)

•           Λεμεσός: ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

•           Λάρνακα: ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00 και Σαββάτο από τις 10:00 – 20:00)

•           Πάφος: ΣΥ.ΦΙ. Πάφου (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

•           Fan Club Θύρα 9 (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16:00 – 20:00)

 

Οι τιμές των εισιτηρίων:

•           Κανονικό: 20 ευρώ

•           Μαθητικό: 10 ευρώ

•           Παιδικό: 5 ευρώ