Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα προφανή αρνητικά και η ανάγκη για θετικά

Τα προφανή αρνητικά και η ανάγκη για θετικά

sam_2861


Για άλλη μια χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστή τον οποίο απέκτησε στην ίδια μεταγραφική περίοδο. Η πρωτοτυπία είναι ότι φέτος, ίσως αποδεσμεύσει δύο κάτι που δείχνει ότι προφανώς, οι μεθόδοι ανίχνευσης ποδοσφαιριστών χρήζουν τεράστιας βελτίωσης, χωρίς να παραγνωρίζουμε πως φέτος ήταν και το οικονομικό στη μέση. Από το γεγονός προκύπτουν προφανή αρνητικά αποτελέσματα τα οποία προπονητής και διοίκηση μπορούν και οφείλουν να διορθώσουν.

Ξεκινούμε από τα προφανή αρνητικά. Καταρχάς ο προγραμματισμός πάει πίσω. 15 μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό η ΟΜΟΝΟΙΑ αναζητεί πλέον 4 παίκτες (αν πάντα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες) αντί για 2 και μάλιστα τους θέλει ποιοτικούς, σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Από κει και πέρα είναι και το οικονομικό. Στο συμβόλαιο του Ρόντρι υπάρχει όπως πληροφορούμαστε πρόνοια που κάνει το διαζύγιο σχεδόν βελούδινο. Για τον Λόβριτς όμως ενδεχομένως τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Από κάθε κατάσταση, είμαστε της άποψης πως πρέπει να βρίσκουμε ευκαιρίες και θετικά. Όχι γιατί επικροτούμε, αλλά γιατί δεν μας παίρνει να κάνουμε και κάτι άλλο. Ο Κώστας Καϊάφας και το τημ του από τη στιγμή που έκριναν πως χρειάζονται καλύτερους ποδοσφαιριστές, θα έχουν την ευκαιρία να τους επιλέξουν. Η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση ήταν εκεί έτσι κι αλλιώς, πλέον μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Όλα όσα αναφέρουμε βέβαια, είναι 100% θεωρητικά.