Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα εκπλήξει ο κόουτς;

Θα εκπλήξει ο κόουτς;


Στην Πολωνία χρησιμοποιούσε 4-2-3-1. Στο τελευταίο φιλικό έπαιξε με 3-5-2 ενώ άφησε στη Κύπρο δυο παίκτες (Φιλιώτης, Χαραλάμπους) που θα μπορούσαν να παίξουν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η λογική λέει πως θα το διατηρήσει, υπάρχουν όμως πιθανότητες να εκπλήξει ο κόουτς.

Άμυνα

Ας ξεκινήσουμε με τους σίγουρους. Μορέιρα στον άσσο, Κυριάκου δεξιά και Σκαραμοτσίνο είτε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού σε 3-5-2 είτε σε ρόλο αριστερού ακραίου σε 4-2-3-1. Στο σενάριο με 3-5-2 η λογική λέει πως την τριάδα θα αποτελέσουν Κυριάκου-Σερτζίνιο-Σκαραμοτσίνο, παρόλο που διεκδικούν θέση και οι Λομπζιανίτζε-Ακουισταπάτσε. Αν είναι έτοιμοι πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει και 4-2-3-1 με τους Κυριάκου και Σκαραμοτσίνο στα άκρα και 2 από τους Ακουισταπάτσε, Λομπζιανίτζε και Σερτζίνιο στο κέντρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή

Αν ο Σερτζίνιο ξεκινήσει στην άμυνα, στον άξονα θα βρίσκεται ο Οικονομίδης και 1 εκ των Ρόντρι-Φυλακτού. Στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος παίξει στα χαφ, θα έχει παρτενέρ ένα εκ των 3 προαναφερθέντων. Σε ελεύθερο ρόλο ο Γκρικαλασβίλι και στα φτερά οι Ράμος και Ρούμπιο, με διαφορετικό ρόλο αναλόγως συστήματος.

Επίθεση

Ο Γκαρσία είναι ο σίγουρος. Θα τον πλαισιώσει ο Αλίπιο, εφόσον ο Καϊάφας παίξει με 2 μπροστά.