Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι

Θα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι

gek00048


Το μέγεθος της Μπουντούτσνοστ, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τρομάξει. Το ίδιο ισχύει και για το ρόστερ της, που αποτελείται από παιδιά άπειρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα ήταν όμως έγκλημα να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Και πρέπει να τονιστεί πως ειδικά το πρώτο παιχνίδι, θα είναι δύσκολο και θέλει προσοχή.

Γιατί μιλάμε συγκεκριμένα για το πρώτο παιχνίδι; Πέραν από το γεγονός πως κάθε πρώτο επίσημο είναι λίγο περίεργο, είναι και εκτός έδρας που πάντα παίζει το ρόλο του. Επιπρόσθετα, τίθεται και θέμα ετοιμότητας των δυο ομάδων. Οι Μαυροβούνιοι ξεκίνησαν προετοιμασία πριν από μας, έχουν και δυο παιχνίδια στα πόδια. Στη δική μας πλευρά, έγιναν αρκετά φιλικά, όμως συγκεκριμένοι παίκτες μπήκαν στη δουλειά καθυστερημένα, με κάποιους από αυτούς να είναι ανέτοιμοι να βοηθήσουν.

Αυτά που αναφέρονται πιο πάνω, προφανώς δεν μπορούν να αναιρέσουν το γεγονός πως είμαστε καλύτερη ομάδα, με πιο έμπειρους παίκτες και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Ας μην τους δώσουμε λοιπόν το δικαίωμα να πιστέψουν, να πάρουμε το παιχνίδι σοβαρά και με υπομονή κι επιμονή, να κάνουμε το πρώτο βήμα.