Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει να λάμψει ξανά ο Ρομπέρτο

Θέλει να λάμψει ξανά ο Ρομπέρτο


Η μεταγραφή του δεν σκόρπισε ενθουσιασμό. Όχι λόγω της αξίας του, αλλά κυρίως λόγω της ηλικίας του. Ο Καϊάφας έμοιαζε σίγουρος για την επιλογή του όμως. Έβαζε στο ρόστερ του ένα έμπειρο ποιοτικό επιθετικό, με τις πληροφορίες που είχε συλλέξει να αναφέρουν πως πρόκειται για χαρακτήρα που βοηθάει στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια.

Από την Πολωνία, ο Ρομπέρτο Γκαρσία έδειχνε το δρόμο. Συνεπέστατος στις προπονήσεις, φρόντιζε να προπονείται και ατομικά στο γυμναστήριο (βάση προγράμματος πάντα) για να είναι σε καλή κατάσταση. Η δουλειά που έβαλε στην Πολωνία, βγήκε με το καλημέρα. Στο παιχνίδι με τη Μπουντούτσνοστ, ήταν ο κορυφαίος. Άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, έφτιαξε δυο μεγάλες ευκαιρίες για το Λομπιανίτζε, βοήθησε τη κυκλοφορία.

Ένα παιχνίδι προφανώς δεν είναι ικανό να κρίνει την αξία του παίκτη είτε θετικά είτε αρνητικά. Ζητούμενο είναι ο Ρομπέρτο να έχει συνέχεια στην απόδοση, να αποτελέσει συνεπή λύση στο σκοράρισμα, αλλά και να δημιουργεί χώρους για τους υπόλοιπους. Οι φίλοι του Απόλλωνα άλλωστε έχουν να λένε πως στη ρέντα του Σαγκόι, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η κίνηση του Γκαρσία. Μακάρι να προσφέρει κάτι τέτοιο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.