Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Της βγαίνουν οι Γερμανοί!

Της βγαίνουν οι Γερμανοί!


Ο Γιόνας Ακουισταπάτσε είναι ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής που έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τον Τίμο Βέντσελ. Οι οπαδοί του σωματείου ζητούσαν από τη φυγή του Τίμο και μετά εκπρόσωπο της γερμανικής σχολής στο ρόστερ, αφού την έχουν ψηλά σε εκτίμηση. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε προς αυτή τη κατεύθυνση και ο κύριος της φωτογραφίας, όμως δεν είναι ο μοναδικός Γερμανός που αγαπήθηκε ο Ράινερ Ράουφμαν.

Χόφμαν, Γκράιλιχ, Χάμπερ, Μπράσας και τέλος Τίμο Βέντσελ έδωσαν πάρα πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κέρδισαν συμπάθειες. Κατάφεραν να οδηγήσουν σε τίτλους την ομάδα, ενώ ήταν παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Ο μόνος που δεν τα κατάφερε να πιάσει, ήταν ο δεξιός μπακ Τόμας Σιόϊρινγκ που ήρθε όμως από τη 3η κατηγορία. Ίσως να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα, αφού όλοι εύχονται ο Ακουισταπάτσε να ακολουθήσει το δρόμο των υπολοίπων και κυρίως του Ράουφμαν.

Μιας και ο λόγος για το τρελό Γερμανό, να πούμε ότι έχει καλή άποψη για το νέο απόκτημα της ομάδας και ήταν ο άνθρωπος που τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο. Τις επόμενες μέρες θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί με την ευχή να ξανακουστεί το σύνθημα “είναι τρελός ο Γερμανός”!