Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέμα ήταν επικοινωνιακό

Το θέμα ήταν επικοινωνιακό

gek00002


Αντέδρασε σημαντική μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο άκουσμα των τιμών των εισιτηρίων (20 Ευρώ για ενήλικες, 15 για μαθητές), αφού ήταν τα πιο ακριβά στο πρωτάθλημα. Άμεσα η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑΣ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως είναι απλά ένα νούμερο, το οποίο πολύ σπάνια θα ακούσουμε να ορίζεται ως τιμή εισιτηρίου των παιχνιδιών μας.

Στα 20 ευρώ ήταν και πέρσι η ανώτατη τιμή του εισιτηρίου, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια αυτό οριζόταν στα 10 ή τα 15 Ευρώ. Επιπρόσθετα πρέπει να σημειωθεί πως μπορείς να αλλάξεις προς τα κάτω τη τιμή του παιχνιδιού στέλνοντας απλά μια επιστολή, ενώ για να το αλλάξεις προς τα πάνω χρειάζεται συγκατάθεση της ΚΟΠ και της αντίπαλης ομάδας. Αυτό ήταν το σκεπτικό που οδήγησε στο 20-15 και είναι κατανοητό. Αρκεί να εξηγηθεί σωστά στο κόσμο και ίσως να μην υπήρχε τέτοια αντίδραση, αν είχε εξηγηθεί εκ των προτέρων.

Στο τέλος της ημέρας, το θέμα είναι θεωρούμε επικοινωνιακό. Αυτό που μένει στο κόσμο είναι το “20 κανονικό 15 μαθητικό” τη στιγμή που η ΑΕΛ και ο Απόλλων τα έχουν ορίσει στα 12 και 7 αντίστοιχα. Ίσως να τα πωλεί και η ΟΜΟΝΟΙΑ τις περισσότερες φορές κάπου εκεί. Κάποιες ίσως χρειαστεί να το αυξήσει, γιατί υπάρχει και μεγάλη ανάγκη για ρευστό και είναι κατανοητό, όλη η ουσία είναι οι αποφάσεις να εξηγούνται ξεκάθαρα στο κόσμο, για να μην προκαλείται αναστάτωση από το πουθενά.