Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε Σκόπια – Ζελέζνιτσαρ-Μέταλουργκ 2-2 (videos)

Πάμε Σκόπια – Ζελέζνιτσαρ-Μέταλουργκ 2-2 (videos)


Τη Μέταλουργκ Σκοπίων θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον 3ο προκριματικό. Οι Σκοπιανοί αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Ζελέζνιτσαρ, πίστεψαν στο όνειρο και τελικό σφύριγμα τους βρήκε όλους ένα κουβάρι! Σοκ για τους Βόσνιους που τραβήχτηκαν πίσω από το 80 και την πλήρωσαν.

Βάσει της κλήρωσης, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Λευκωσία στις 31 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στα Σκόπια στις 07 Αυγούστου.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΡΕΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ!

90+5 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Βόσνιους

90+4 Σωτήρια απόκρουση του τερματοφύλακα της Μέταλουργκ

-Τράβηξαν πίσω και το πληρώνουν οι Βόσνιοι! Πραγματικό σοκ για την Ζελέζνιτσαρ

90+2 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! (Krstev)


80′ Απομένει ένα δεκάλεπτο, ρισκάρει η Μέταλουργκ, τράβηξε πίσω η Ζελέζνιτσαρ

62′ Μειώνει η Μέταλουργκ με τον Radeski. Ανέβηκαν οι Σκοπιανοί, αστόχησαν σε πέναλτι, τους ακυρώθηκε και γκολ. Αδύνατη στην άμυνα η Ζελέζνιτσαρ.

 

57′ O Simonovski αστοχεί από τα 11 βήματα για την Μέταλουργκ! Έχασαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Το πέναλτι σφυρίχθηκε μετά από χέρι του Kvesić.

 

54′ Γκολ για τους Βόσνιους που δείχνουν αποφασισμένοι. Σκόρερ ο Bajić

 

46′ Ξεκίνησε το β ημίχρονο με την Ζελέζνιτσαρ να μπαίνει ξανά δυνατά φτιάχνοντας ευκαιρίες.

45′ Τέλος ημιχρόνου στο Σαράγεβο. Στην αρχή του ματς μπήκαν καλύτερα οι Βόσνιοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό μετά από γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Dodevski έδιωξε λανθασμένα. Μια σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει πρόβλημα με κάποια από τις δύο ομάδες, με όσα έχουμε δει στο πρώτο 45λεπτο.

30′ Ανέβηκε η Μέταλουργκ και πιέζει. Σημαντική φάση με τον Leskaroski με σουτ. Ο τεχνικός των Σκοπιανών αλλάζει το πλάνο του, ρίχνοντας στον αγώνα τον επιθετικό Marko Simonovski.

16′ 1-0 για τους Βόσνιους με αυτογκόλ του Dodevski


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Željezničar:  1 Antolović(GK), 5 Kosorić, 17 B. Čolić, 22 Bogdanović, 3 Kvesić, 8 Bajić (82′ Turkovic), 11 Stanić(C), 20 Sadiković, 24 Jamak, 25 Tomić, 2 Nuspahić (64′ Bučan)

Metalurg Skopje: 1 Efremov(GK), 2 Ristovski (53′ Naumoski), 3 Gjorgievski, 5 Leskaroski, 19 Dodevski (69′ Angelov), 8 Dalčeski, 11 Mitrev, 20 Krstev(C), 24 Tanturovski (32′ Simonovski), 14 Radeski, 22 Stojanovski

Οι θέσεις των παικτών με τα νούμερα: