Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζαχαριέφσκι: “Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να χάσει!”

Ζαχαριέφσκι: “Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να χάσει!”


Σε mind games προσπαθεί να παρασύρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ο προπονητής της Μέταλουργκ, προειδοποιόντας την πως θα χάσει ακόμα κι αν προκριθεί. Ο Ζαχαριέφσκι σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπάτζετ 10-15 εκατομμύρια (κάποιος να του πει πως έμεινε κάποια χρόνια πίσω) και πως η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της.

“Μπορείτε να περιμένετε από μας πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας”, ξεκίνησε ο προπονητής της Μέταλουργκ για να ξεκινήσει το σόου “Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά να χάσει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ενώ εμείς δεν έχουμε απολύτως τίποτα να χάσουμε. Έχουν 17 ξένους με μπάτζετ δεν ξέρω πόσο, 10-15 εκατομμύρια. Θα τα χάσουν γιατί η αποτυχία για αυτούς θα ήταν τεράστια”.

Στη συνέχεια μίλησε και για το πλάνο του στο παιχνίδι “Θα παίξω κλειστά και θα αμυνθώ δυνατά. Δεν υπάρχει λόγος να βγούμε ψηλά, θα έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές μέχρι το κέντρο. Στο Σαράγεβο πάντως, κτυπήσαμε όταν το παιχνίδι άνοιξε, όταν επιτεθήκαμε”.

Πάντως στο τέλος, αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πάλι όμως στα πλαίσια των mind games του: “Θα δώσουμε ότι έχουμε να είστε σίγουροι. Δεν έχουμε απολύτως τίποτα να χάσουμε, παίζουμε απέναντι σε ένα πιο δυνατό αντίπαλο αλλά θα έχουμε τις ευκαιρίες μας”.

Στο χέρι των παικτών και του κόσμου μας είναι να του δείξουν ποιος θα τα χάσει μες το ΓΣΠ.