Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αηδιασμένοι με το Τούντορ οι Ρουμάνοι φιλάθλοι

Αηδιασμένοι με το Τούντορ οι Ρουμάνοι φιλάθλοι

kaz00133


Η σφαγιαστική διαιτησία του Αλεχάντρου Τούντορ και των βοηθών του, παίζει εκτός από την Κύπρο και στη Ρουμανία, αφού οι δημοσιογράφοι της βαλκανικής χώρας τονίζουν πως ο συμπατριώτης τους προκάλεσε σκάνδαλο. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα σχόλια οπαδών στις διάφορες σελίδες και φόρουμ. Το “χειρουργείο” του Τούντορ δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στους απλούς οπαδούς που τον αποκαλούν από “κατεστραμμένο μυαλό” μέχρι “γνωστό αγορασμένο”.

Ο πρώτος οπαδός τονίζει “ποιος πιστεύει πως αυτός ο άνθρωπος έχει θέση στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο; Μάλλον μόνο οι οπαδοί της Στεάουα που τους σπρώχνει κατά παραγγελία” με ένα άλλο να τον διορθώνει πως “μην ξεχνάς και το Ντινάμο Βουκουρεσίου –  Κλουζ και την κλοπή του. Μετά που αγόρασε αυτόν ο Παζγκάνι έμαθε τον τρόπο και αγόραζε κι άλλους διαιτητές!”. 

Άλλος ένας, μιλά εναντίων της Ντινάμο αυτή τη φορά, αλλά δίνει οπαδική χροιά στις πράξεις του Τούντορ και λέει “πρέπει να σύγχυσε Ντινάμο Βουκουρεστίου με Ντινάμο Μόσχας, δεν εξηγείται αλλιώς”.

Πέραν από τις οπαδικές κόντρες και παράπονα από τον “γνωστό” όπως φαίνεται στη Ρουμανία Τούντορ, υπάρχουν και αυτοί που στέκονται απλά στην απίστευτη διαιτησία του. Ένας οπαδός λέει ειρωνικά “Είχα την τύχη να παρακολουθήσω την παράσταση του Τούντορ. Εκτός από όλα τα άλλα, αρνήθηκε και αρκετά φάουλ υπέρ των γηπεδούχων σε σέντρες μέσα στη περιοχή τους. Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι απλά ένας ηλίθιος κατεστραμμένος, ή αν είναι τόσο διεφθαρμένος τελικά.” για να πάρει άμεση απάντηση από άλλον ότι “συνήθως κάνει πολλά λάθη στα παιχνίδια του και πάντα συμπτωματικά είναι μονόπλευρα! Πάντα υπέρ μιας ομάδας.”

Το πιο χαρακτηριστικό όμως σχόλιο από όλα, μας αφήνει ακόμα και μας άφωνους, από τη στιγμή που έρχεται από Ρουμάνο οπαδό και όχι φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Αυτή η διαιτησία, αξίζει σφαίρα στο κεφάλι! Ο τύπος είναι πιο διεφθαρμένος και από τον Κολομβιανό που έσπρωχνε τη Νότιο Κορέα στο Μουντιάλ του 2002!”

Δεν σταματούν όμως εκεί τα σχόλια. Πολλοί αναφέρουν πως νιώθουν ντροπή που ο Τούντορ εξέθεσε με αυτό τον τρόπο το ποδόσφαιρο της χώρας του. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά:

– “Στην αρχή της φάσης οφσάιντ, μετά 2 ή ακόμα και 3 φάουλ στον τερματοφύλακα. Μα πως γίνεται να μην δεις τίποτα; Είμαι βέβαιος πως οι Ρώσοι τον πλήρωσαν καλά.”

-“Δεν μας εκπλήσσεις Τούντορ! Είναι καλά τα λεφτά των Ρώσων; Το ρουμάνικο ποδόσφαιρο δεν θα θεωρηθεί ποτέ καθαρό στην Ευρώπη, μέχρι κάτι τύποι σαν τον Τούντορ και τον Μπάλας εξαφανιστούν!”

– “Είναι ο πιο διεφθαρμένος Ρουμάνος διαιτητής. Είμαι σίγουρος πως έχει στήσει παιχνίδια έμμεσα ή άμεσα”

– “Ο Τούντορ έχει ξεγελάσει πολλούς ηλίθιους με τις αηδίες του περί πίστης στο Θεό. Ο Χριστιανός, φιλάνθρωπος που προστατεύεται από όλους λόγω της εικόνας του. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο απατεώνας έφυγε ζωντανός από ένα γήπεδο γεμάτο Κύπριους. Στο δεύτερο γκολ της Ντινάμο υπάρχουν δύο καθαρά φάουλ στον τερματοφύλακα. Άντε μην δώσεις το πρώτο, αλλά το δεύτερο είναι πέρα για πέρα καθαρό. Συγκρίνεται τον απατεώνα με τον Καράσεφ στο Λυών-Άστρα. Καμία σχέση”

 

Σχετικά με το σχόλιο του τελευταίου οπαδού περί πίστης στο Θεό, να αναφέρουμε πως ο καραγκιόζης το παίζει θρήσκος! Υπάρχουν μάλιστα συνεντεύξεις του στις οποίες λέει πως δεν έχει αποχωρήσει από τον βρώμικο κόσμο του ποδοσφαίρου γιατί “δεν του το επιτρέπει ο πνευματικός του” και διάφορα άλλα που αποδεικνύουν ότι είτε ο τύπος δεν τα έχει 400, είτε μας έχει πιάσει όλους στο δούλεμμα. Προφανώς το δεύτερο έχει περισσότερες πιθανότητες.