Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλαξαν τη βολή από Τρίτη σε Πέμπτη!

Άλλαξαν τη βολή από Τρίτη σε Πέμπτη!


Απίστευτες πραγματικά οι καταγγελίες που δεχόμαστε από γονείς νεοσυλλέκτων! Απορούμε πραγματικά τι μήνυμα θέλει να στείλει η Εθνική Φρουρά στους νεαρούς στρατιώτες (αν όντως ισχύουν οι κατηγορίες). Ότι όποιος είναι αποελίστας θα ευνοείται και ότι όποιος είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θα τα βρίσκει σκούρα;

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν, για αύριο Τρίτη ήταν προγραμματισμένη ολοήμερη βολή για τους νεοσύλλεκτους κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν διανυκτερεύσεις! Μυστηριωδώς η βολή αναβλήθηκε για… Πέμπτη, μέρα κατά την οποία κόπηκαν τελικά οι διανυκτερεύσεις. Στα στρατόπεδα συζητιέται μεταξύ οπλιτών ότι ο μοναδικός λόγος που έγινε κάτι τέτοιο ήταν για να εξυπηρετηθούν οπαδοί του Αποέλ και να πάνε γήπεδο (και για να μην μπορέσουν τελικά οι νεαροί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να βρεθούν στο ΓΣΠ κόντρα στη Ντινάμο).

Οι γονείς που επικοινώνησαν μαζί μας βράζουν από θυμό όχι μόνο γιατί είχαν αγοράσει εισιτήρια για τα παιδιά τους που πλέον θα μείνουν αναξιοποίητα, αλλά πολύ περισσότερο για το μήνυμα που στέλνει το ΓΕΕΦ εμμέσως πλην σαφώς στους νεαρούς στρατιώτες και αυριανούς πολίτες. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ σε αυτό τον τόπο.