Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διπλό για πολλά συμπεράσματα (videos)

Διπλό για πολλά συμπεράσματα (videos)


Νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ Τούλα για την αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντινάμο πήρε το ζητούμενο σε ένα αγώνα που προσφέρθηκε για πολλές σημειώσεις στους Σεργίου και Καϊάφα.

Η Ντινάμο πέτυχε ξανά γκολ από στατικές φάσεις με το Βαλμπουενά να είναι ο μόνιμος τους εκτελεστής. Αδυναμίες όμως φάνηκαν στην άμυνα και στην κόντρα, εκεί που αναμένεται να κτυπήσει η ομάδα μας.

Δείτε πως παρατάχθηκε σήμερα η Ντινάμο και παρακολουθήστε τα γκολ του αγώνα.

Η εξέλιξη του αγώνα

31′ Ο Φράνγκο Ντάγκλας με το κεφάλι σε στημένο άνοιξε το σκορ για τους μπλε

45′ Και το 2ο γκολ των αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προήλθε από στημένο! Μπαλιά του Βαλμπουενά και εκτέλεση του Κουράνι

48′ Ο Έρσοφ αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας, μειώνει στο σκορ

61′ Ο Κοκόριν πέρασε στη θέση του Κουράνι και ο Μανόλεφ στη θέση του Ρότενμπεγκ. Το σχήμα δεν άλλαξε.

65′  O Τζιούτζιακ πέρασε στη θέση του Μπούντνερ και μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ζιρκόφ.

———-

Βελτιωμένος ο άξονας της Ντινάμο επιθετικά. Στις αντεπιθέσεις όμως βρίσκουν διαδρόμους οι αντίπαλοι. Δείτε το σχετικό γραφικό για τις επιθέσεις των δύο ομάδων:

Το αρχικό σχήμα:

To σχήμα μετά τις αλλαγές:

Και στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ Τούλα επέλεξε να ξεκουράσει παίκτες ο τεχνικός της Ντινάμο. Σήμερα ανάσες έδωσε στους Κοκόριν και Σάμπα. Επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα Κουράνι, Ιόνοφ, Βάινκουερ και Μπούντνερ. Πρώτη συμμετοχή για Ρότενμπεργκ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ρώσος τεχνικός επέλεξε να αγωνιστεί σήμερα με το 4-2-3-1 που είχε χρησιμοποιήσει και στο ντέρμπι με την Σπαρτάκ, και όχι με το 3-5-2 που είχε στο περασμένο ματς με αντίπαλο την Ούφα.

Κάτω από το τέρμα ήταν ο Μπερεζόφσκι, δεξιά στην άμυνα ο Ρότενμπεργκ, αριστερά ο Μπούντνερ και κεντρικό δίδυμο οι Γκρανάτ και Ντάγκλας. Αμυντικοί μέσοι οι Βάινκουερ και Ντενίσοφ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Βαλμπουενά. Στο δεξί φτερό ο Ιόνοφ, στο αριστερό ο Ζιρκόφ και στην κορυφή ο Κουράνι.