Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Άλλες 10χιλιάδες να είχαμε, θα έφευγαν”

“Άλλες 10χιλιάδες να είχαμε, θα έφευγαν”

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στάθηκε στη δίψα του κόσμου τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη αγωνία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Λίγες ώρες πριν από το παιγνίδι πως ετοιμάζεστε και πως το αντιμετωπίζετε; 
«Υπάρχει αγωνία. Το συμβούλιο, οι φίλαθλοι έχουμε αγωνία και είμαστε δικαιολογημένοι. Ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν άγχος και θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στους ομίλους».
Οι ποδοσφαιριστές τα ξεχνάνε όλα την ώρα του αγώνα… 
Έτσι ακριβώς είναι. Αυτό που θέλω να πω είναι ο κόσμος να μείνει δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε όλο το ενενηντάλεπτο. Δεν ξέρουμε την εξέλιξη που θα έχει γι’ αυτό θέλουμε να στηρίξει την ομάδα χωρίς περεταίρω πίεση. Αν δυστυχώς δεν τα καταφέρουμε, καλώ τον κόσμο να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές. Ήδη πετύχαμε κάτι μεγάλο που είμαστε και εδώ, ενώ τη Δευτέρα έχουμε αγώνα πρωταθλήματος. Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για απόψε».
Η ομάδα με την παρουσία της ανέβασε της προσδοκίες του κόσμου: «Το είπαμε επανειλημμένα. Ο στόχος μας φέτος ήταν η οικονομική σωτηρία του σωματείου. Έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα. Όμως η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα της μας έφεραν στο σημείο να προσδοκούμε να γράψουμε την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας. Είναι αυτό που δείχνει ότι τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες. Τρανό παράδειγμα η δική μας ομάδα. Με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό και με σοβαρή δουλειά είμαστε σ’ αυτό το σημείο».
Υπάρχει αρκετή πίεση μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία;  
«Σε μεγάλο βαθμό ναι. Αλλά είναι καλύτερα να μην υπάρχει. Από μόνο του το θετικό αποτελέσμα φέρνει πίεση, αλλά δεν χρειάζεται να προσθέσουμε περισσότερη πίεση στους ποδοσφαιρσιτές. Ας τους αφήσουμε να παίξουν και αυτοί ξέρουν τι να κάνουν. Αν και η Ντιναμό είναι το φαβορί, εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσουμε. Ας μας χαμογελάσει μια φορά και η τύχη”.
Θα είναι καμίνι απόψε…
«Αν είχαμε ακόμα 10 χιλιάδες εισιτήρια θα είχαν εξαφανιστεί. Ήταν θέμα όποιος προλάβει όταν άρχισε η προπώληση. Η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους ομίλους, παίζουμε μια καλή ομάδα, ο κόσμος διψά».
Είναι προβληματισμένος ο προπονητής της Ντιναμό. Θεωρείται ότι είναι θετικό; 
«Από τη μια είναι θετικό, αλλά κάποιος πονειρά σκεπτόμενος μπορεί να το κάνει αυτό για τους δικούς του λόγους. Έχει παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας, έπαιξαν ξανά σε καμίνι αλλά και σε μουντιάλ. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα του».
Τι να προσέξει η Ομόνοια; 
«Είναι τεχνικό θέμα αυτό. Σαν Χριστόδουλος θα έλεγα να προσέξουμε τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά και σε όλο το ενενηντάλεπτο. Αυτό είναι το βασικό ατού και βέβαια να μην υπάρχει πίεση από την κερκίδα».